Betalen

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Je hoeft je hier verder niet voor aan te melden. Bij het afrekenen kun je kiezen voor iDEAL. Nadat je deze optie hebt aangevinkt word je gevraagd je bank te selecteren. Daarna word je doorgeleid naar je eigen bank, waar de betaalopdracht voor je klaarstaat. Je word door de bank om een aantal gegevens gevraagd en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Zodra wij het bedrag hebben ontvangen, wordt de bestelling voor je gereed gemaakt. 
Mistercash
Met Mistercash kun je vanuit België vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen bij Dwarst. Zodra wij het bedrag hebben ontvangen, wordt de bestelling voor je gereed gemaakt.

Bankoverschrijving
Bij het afrekenen kun je voor deze optie kiezen. Als je deze keuze aanvinkt, krijgt je een overzicht van het te betalen bedrag te zien en je ontvangt een e-mail met de bestelgegevens en onze bankgegevens. Je kunt dan zelf in je eigen tijd de bankoverschrijving doen. Houd er wel rekening mee dat een bank overboeking 2 dagen kan duren. Zodra wij de betaling hebben ontvangen maken wij je bestelling gereed.


Ik heb mijn artikel geannuleerd, wanneer krijg ik mijn geld terug?
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verzonden, kosteloos. Annuleer je de bestelling nadat deze aan je is verzonden, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Dwarst reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan je terugstorten. De verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht. (dit geldt alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger)
Ik heb mijn artikel geretourneerd, wanneer krijg ik mijn geld terug?
Wanneer wij je retour gestuurde artikel(en) in goede staat hebben ontvangen, kan de aanschafprijs en de bezorgkosten van de artikelen worden terugbetaald. De verzendkosten voor het retour sturen van de artikelen is voor je eigen rekening. De terugbetaling vindt plaats binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending.
Meer informatie over het retour zenden van een artikel vind je onder het kopje retourneren.