10e editie van de Designday – Showhome

Afbeelding Design-day door Showhome
Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan de Designday in de Mosa Decorfabriek te Maastricht. Een verrassend podium waar designers, jong en oud, hun zelf ontworpen en zelf gemaakte producten kunnen presenteren aan publiek en pers. Ontwerpers en designers uit binnen en buitenland stellen hun ontwerpen en producten tentoon in deze stoere en industriële fabriekshal. Ook wij hebben een ronde gemaakt en met verschillende designers een woord gewisseld. Enkele designers die ons erg aanspraken willen we natuurlijk ook graag met jullie delen.

Afbeelding Snijder&Co in artikel Showhome
We kwamen al snel aan de praat met Jaap Snijder van Snijder & Co, hun stand viel ook gelijk op bij binnenkomst. Snijder & Co ontwerpt en realiseert exclusieve interieur producten, ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van handgeschilderde behangdessins. Alles is mogelijk, je kunt het bijna niet gek genoeg maken.  Ook richtten zij zich op textielbedrukkingen en handgemaakt kunstobjecten.
www.snijder-co.nl

Dwarst vermelding in artikel van Showhome
Natasja van Kaam spraken we in haar stand, samen met Bart Noordermeer vormen zij samen het ontwerpduo voor hun label Dwarst. Zij presenteerde vandaag op de Designday hun vogelhuisjes. Niet zomaar een vogelhuisje zoals we gewend zijn, echt in de vorm van “een huisje”. Nee, Dwarst heeft gekeken naar een ontwerp echt voor de vogels. Deze stoere vogelhuisjes zijn gemaakt van hand gegoten beton.

Redactie Showhome 18 mei 2015
Showhome.nl

Mei 18, 2015 | Posted by in Dwarst media | Reacties staat uit voor 10e editie van de Designday – Showhome